10

jul

Novak dominator u 7. finalu Vimbldona 

Beogradski, srpski, svetski pobednik! Naš Novak nastavlja zlatni niz beskonačnosti u rušenju rekorda teniske istorije i postavljanju novih, verovatno nedokučivih zauvek! Dominator, najbolji teniser planete Novak Đoković upisao je sedmo finale Vimldona na kome ima šest titula, 30 gren slem finale karijere u kome će se boriti za 20. trofej i izjednačiti sa Federerom i Nadalom, dok ih je u svim ostalim svetskim rekordima odavno pretekao. 

Novak Đoković je za plasman u treće gren slem finale u 2021. u kojoj je osvojio dva (Australian Open i Rolan Garos) salvadao mladog Kanađanina, 22 – godišnjeg Denisa Šapovalova 7:6(3), 7:5, 7:5. Poslednja prepreka na putu do Vimbldonskog trona Novaku će biti Italijan Mateo Beretini. 

I Novak i Beretini su ovogodišnji šampioni Beograda, ATP takmičenja koja su u aprilu, odnosno maju 2021. održana u srpskoj prestonici. Dakle, čeka nas sudar beogradskih šampiona za naslov najboljeg u Londonu. 

Đoković je na putu da ponovi zlatni gren slem, a to je osvajanje sva četiri gren slem turnira u nizu, što je već do sada učinio jednom, ali ne u kalendarskoj godini. Sada je na putu da to učini u kalendarskoj godini i uz to da osvojio i olimpijsko zlato, što niko nikada do sada nije uspeo da ostvari. Naš Novak dominator nastavlja dominaciju!

Idemooo!!!

Pzdjokovic+21wimb+h17 Min
Pzdjokovic+21wimb+h18 Min
Pzdjokovic+21wimb+h29 Min
Pzdjokovic+21wimb+h31 Min
Pzdjokovic+21wimb+h44 Min
Pzdjokovic+21wimb+h98 Min
Pzdjokovic+21wimb+h14 Min
Pzdjokovic+21wimb+h14A Min