18

jun

Teniske gracije TC “Novak” odbranile tron

Pobednički pehar u konkurenciji seniorki Ekipnog prvenstva Srbije 2021. ostaje u vlasništvu teniskih gracija Teniskog centra “Novak”. Šampionke iz 2020. nastavljaju dominaciju koju su uspostavile prošle sezone. Tron je odbranjen pobedom u finalu nad ekipom TK Dril iz Beograda 3:1 (Ivana Jorović – Natalija Senić 7:6(4) (sr. 7:6(4), 0:6, 0:6), Draginja Vuković – Nina Zabrdac 6:1, 6:2, Lola Radivojević – Anastasija Arsić 6:2, 6:1, Iva Šepa – Ana Savković 6:3, 6:0. 

Seniorke TC Novak bile su postavljene za prvog nosioca, a na putu do potpunog trijuma savladale su TK Winner 4:1, TK Player zone 4:1 i na kraju TK Dril. 

“Sjajan uspeh, sjajan rezultat naših devojaka na koje smo jako ponosni. Odbranile su tron osvojen 2020. i ponovo nas učinile srećnim i ispunjenim. Dale su nam potvrdu da je sav svakodnevni rad na terenu upravo onakav kakav želimo, da donosi željeni rezultat i da smo na pravom putu. Pokazale su i to da smo tim koji diše kao jedan i da će za uspeh svog kluba dati sve na terenu, da vlada izuzetna atmosfera, ona klupska koja svaki sport čini snažnim i koja ujedno svakog pojedinca dodatno motiviše i čini boljim. Nastavljamo u istom tempu i idemo dalje u nove pobede” – rekao je Darko Milošević nakon pobede glavni trener ženskog seniorskog tima TC Novak. 

Muški tim seniora TC Novak takođe će se boriti za naslov Ekipnog šampiona Srbije 2021. Plasman u finale seniori TC Novak izborili su pobedom u polufinalu nad timom TK Player Zone 5:0. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11